חלב שקדים זה האופציה הכי נהדרת מבחינתי להזנה עמוקה ומהירה בלי לאמץ את הגוף בתהליכי עיכול.
אני ממש מרגישה כמו תינוקת יונקת כשאני שותה חלב שקדים.
הוא עשיר ! מספק ! בריא ! נהדר !
מלא בויטמינים,מינרלים,חומצות שומן חיוניות וחלבונים,והכל זמין מאוד לגוף.
יש כמה טריקים קטנים שכדאי לדעת כשמכינים,אבל העקרון פשוט,וככל שמכינים יותר נהיה קל וחלק מהיומיום.
אני יודעת שחלככן אומרות-כן,בטח,לה יש זמן ולי אין.....היא יכולה ואני לא.....
אלו שטויות ! אתן הכי חשובות וההזנה שלכן הכי חשובה! ככל שתאכלו נקי ובריא יותר תרגישו מלאות חיות ושמחה.
אם אני עושה את זה עם בית מלא בילדים ב׳׳ה ויומיום גדוש אז גם אתן יכולות !
אז ככה-
1 כוס שקדים
3 כוסות מים מסוננים
2 תמרים
כמה גרגירי מלח אטלנטי או מלח הימלאיה
משרים את השקדים לילה לפני,או כ6 שעות.
ההשרייה גורמת לשקד ׳להתעורר לתחייה׳.אותו שקד נמצא במצב ׳שינה׳ ויש לו פוטנציאל להצמיח עץ שקדים שלם.
מה שהופך את כל האנזימים לפעילים זה המגע עם המים,לכן ההשרייה היא סופר חשובה.
מכניסים את הרכיבים לבלנדר ומפעילים לכ2 דקות.
כשהשקדים והתמרים טחונים היטב,אפשר להעביר את הכל לחיתול בד (כמו פעם) ולסנן את הנוזלים מעל קערה.
תסחטו כל טיפה של הזהב הזה !
כדאי להעביר לבקבוק זכוכית במקרר ולשתות תוך יומיים.
בעיני זה נפלא ככה כמשקה קר,אבל אפשר להשתמש כתחליף חלב לכל מטרה.
אני משדלת את הילדים לשתות מעט כי זה ממש כמו מולטי ויטמין.
את השאריות פרורי שקדים שנשארו בבד אפשר להוסיף לעוגות או עוגיות...לא אוהבת לזרוק.
לבריאות לכולם !
אני ממש מרגישה כמו תינוקת יונקת כשאני שותה חלב שקדים.
הוא עשיר ! מספק ! בריא ! נהדר !
מלא בויטמינים,מינרלים,חומצות שומן חיוניות וחלבונים,והכל זמין מאוד לגוף.
יש כמה טריקים קטנים שכדאי לדעת כשמכינים,אבל העקרון פשוט,וככל שמכינים יותר נהיה קל וחלק מהיומיום.
אני יודעת שחלככן אומרות-כן,בטח,לה יש זמן ולי אין.....היא יכולה ואני לא.....
אלו שטויות ! אתן הכי חשובות וההזנה שלכן הכי חשובה! ככל שתאכלו נקי ובריא יותר תרגישו מלאות חיות ושמחה.
אם אני עושה את זה עם בית מלא בילדים ב׳׳ה ויומיום גדוש אז גם אתן יכולות !
אז ככה-
1 כוס שקדים
3 כוסות מים מסוננים
2 תמרים
כמה גרגירי מלח אטלנטי או מלח הימלאיה
משרים את השקדים לילה לפני,או כ6 שעות.
ההשרייה גורמת לשקד ׳להתעורר לתחייה׳.אותו שקד נמצא במצב ׳שינה׳ ויש לו פוטנציאל להצמיח עץ שקדים שלם.
מה שהופך את כל האנזימים לפעילים זה המגע עם המים,לכן ההשרייה היא סופר חשובה.
מכניסים את הרכיבים לבלנדר ומפעילים לכ2 דקות.
כשהשקדים והתמרים טחונים היטב,אפשר להעביר את הכל לחיתול בד (כמו פעם) ולסנן את הנוזלים מעל קערה.
תסחטו כל טיפה של הזהב הזה !
כדאי להעביר לבקבוק זכוכית במקרר ולשתות תוך יומיים.
בעיני זה נפלא ככה כמשקה קר,אבל אפשר להשתמש כתחליף חלב לכל מטרה.
אני משדלת את הילדים לשתות מעט כי זה ממש כמו מולטי ויטמין.
את השאריות פרורי שקדים שנשארו בבד אפשר להוסיף לעוגות או עוגיות...לא אוהבת לזרוק.
לבריאות לכולם !